Cateringi tellimused: amps@amps.ee

Suupisted peolauale - Amps Catering pakub midagi igale maitsele.

Kujutlege hetkeks: peolaud, mis on kaetud ainulaadsete, maitseküllaste ja pilkupüüdvate suupistetega, mis on loodud just teie eriliseks sündmuseks. Need pole mitte ainult suupisted – need on meistriteosed, mis muudavad iga piduliku hetke erakordseks.

Just seda pakub Amps Catering.

Miks valida meid?

  1. Kohandatud Lahendused: Meie suupisted ei ole masstoodang. Iga tellimus on unikaalne, loodud just Teie maitse-eelistuste ja sündmuse iseloomu järgi.

  2. Kvaliteet: Kasutame ainult kvaliteetseid ja värsket toorainet. Meie pühendumus kvaliteedile tähendab, et Teie külalised saavad nautida suupisteid, mis maitsevad sama head, kui nad välja näevad.

  3. Professionaalsus: Meie tiim koosneb pühendunud toiduvalmistamise meistritest, kes on omandanud oskused ja kogemused erinevates maailma nurkades.

  4. Mitmekesisus: Olgu tegemist tervislike, vegan, luksuslike või rahvusvaheliste suupistetega, Amps Catering suudab rahuldada iga maitsemeele.

  5. Paindlikkus: Ükskõik, kas plaanite intiimset koosviibimist või suurt galaõhtut, oleme valmis kohanduma ja pakkuma parimat teenust.

  6. Murevaba Kogemus: Alates esimesest konsultatsioonist kuni sündmuse päevani tagame, et kõik sujub laitmatult. Teie ülesanne on vaid nautida head seltskonda ja maitsvaid suupisteid.

Valige Amps Catering – sest iga amps loeb. Laske meil muuta Teie sündmus unustamatuks elamuseks!

peoinventari rent
suupisted pidulauale

Suupisted peolauale: kuidas katta ideaalne peolaud

Suupistete laud on peo süda. See võib olla kas esimene mulje, mis külalistele jääb, või koha, kuhu nad jälle ja jälle tagasi tulevad. Kuidas siis luua peolaud, mis on nii pilkupüüdev kui ka maitseküllane? Siin on mõned nõuanded ideaalse suupistelaua katmiseks:

1. Planeerimine on võti:

Mõelge sündmuse iseloomule ja külaliste arvule. Kas see on ametlik üritus või vabaõhu grillipidu? Kui palju inimesi ootate? See aitab teil kindlaks määrata suupistete koguse ja laadi.

2. Valige mitmekesine menüü:

Serveerige nii külmi kui soojasid suupisteid. Veenduge, et oleks olemas valikud lihasööjatele, taimetoitlastele ja veganitele. Pakkuge erinevaid maitseid – midagi magusat, soolast, haput ja vürtsikat.

3. Kaasake erinevaid tekstuure:

Kombinatsioon krõmpsuvatest, kreemjatest, pehmetest ja närimist nõudvatest suupistetest hoiab külaliste huvi üleval.

4. Silmailu on oluline:

Valige eri värvides toiduained, et laud oleks visuaalselt ahvatlev. Kasutage ka erikujulisi nõusid ja vaagnaid.

5. Tervislikud valikud:

Mitte kõik külalised ei pruugi eelistada kooreseid või rasvaseid suupisteid. Pakkuge ka tervislikumaid valikuid nagu köögiviljalõigud, puuviljad ja hummus.

6. Jookide valik:

Olgu tegemist alkoholiga või ilma, pakkuge mitmekesist joogivalikut. Proovige sobitada joogid suupistetega – näiteks valge vein mereandide või juustudega.

7. Mõelge logistikale:

Toidud peaksid olema kergesti ligipääsetavad ja neid peaks olema lihtne taldrikule tõsta. Kasutage suupistetikke, lusikaid ja väikesi nõusid, et külalised saaksid hõlpsalt toitu proovida.

8. Toidu turvalisus:

Hoidke külmi suupisteid jahedas ja soojasid suupisteid soojas. Vältige toidu pikka aega laual hoidmist, eriti kui see on õues.

9. Dekoratsioon:

Kasutage laua dekoreerimiseks lilleseadeid, küünlaid või muud temaatilist kujundust, mis sobiks sündmusega.

10. Lõpetuseks magus:

Olgu selleks siis šokolaadi fondüü puuviljadega, mini-desserdid või koogitükid, magus lõpetus jätab külalistele alati hea maitse suhu.

Pidage meeles, et iga sündmus on erinev ja peolaud peaks peegeldama selle sündmuse iseloomu ja stiili. Oluline on, et külalised tunneksid end teretulnud ja hinnatuna ning et neil oleks meeldiv ja maitseküllane elamus.

vegan snäkivaagen

tervislikud suupisted peolauale: kuidas ühendada tervis ja maitse

Kui mõelda suupistetele peolauale, kujutame sageli ette rasvaseid, soolaseid või magusaid ampsusid, mis on küll maitsvad, kuid tihti mitte kõige tervislikumad. Kuid tänapäeva teadlikumad tarbijad otsivad üha rohkem võimalusi, kuidas ühendada nauding tervislike valikutega. Kuidas siis luua tervislikke suupisteid, mis ei jää maitse poolest alla traditsioonilistele peolaua lemmikutele?

1. Köögiviljapulgad hummusega:

Üks lihtsamaid ja tervislikumaid suupisteid peolauale on värsked köögiviljapulgad kastmeks hummus. Krõmpsuvad paprika, porgandi, kurgi ja selleri ribad on täis vitamiine ja kiudaineid. Hummus lisab valku ja tervislikke rasvu. Lisaks on see kombinatsioon gluteenivaba ja sobib veganitele.

2. Täidetud avokaadod:
Avokaado on tervislike rasvade allikas ning maitseb imeliselt, kui seda täita näiteks krevettide, kvinoaga või tomati-sibula salatiga. Poolitatud avokaado kausina kasutamine on nii loominguline kui ka maitsev viis serveerimiseks.

3. Puuviljasalat:
Magusate suupistete austajatele on värske puuviljasalat ideaalne valik. Kombineeri erinevaid hooajalisi puuvilju – melon, ananass, maasikad, kiivid – ja lisa näiteks värsket münti või basiilikut. Puuviljad on looduslikult magusad, sisaldades samas vitamiine ja antioksüdante.

4. Pähkli- ja seemnesegud:
Röstitud mandlid, kreeka pähklid, päevalilleseemned või kõrvitsaseemned maitsestatuna näiteks tšilliga või rosmariiniga on suurepärased valgurikkad ja tervislikud suupisted peolauale.

5. Täisteraleivast Bruschettad:
Kasutage täistera ciabattat või rukkileiba, määri peale õhuke kiht avokaadot ja lisa peale tomati-küüslaugu segu või marineeritud artišokk ja rukola.

Tervislike suupistete valimine peolauale ei tähenda kompromissi maitse osas. Kvaliteetsed koostisosad ja loominguline lähenemine võimaldavad luua maitsvaid ja toitvaid suupisteid, mis rõõmustavad kõiki külalisi ja toetavad nende tervist.

Kodused ja käepärased suupisted peolauale: kiirelt valmivad ja maitsvad valikud

Kui peolaua ettevalmistamise aeg on piiratud või külalised saabuvad ootamatult, on käepärased suupisted just see, mida vajate. Õnneks on palju retsepte, mida saab valmistada kasutades igapäevaseid koostisosi. Siin on mõned kiiresti valmivad suupisted peolauale:

kiired suupisted

1. Krõbedad leivaampsud tomati ja feta juustuga:

  • Koostis: saiaviilud, tomatid, feta juust, oliiviõli, basiilik, sool, pipar.
  • Valmistamine: Lõika saiaviilud sobivateks tükkideks ja rösti ahjus kergelt krõbedaks. Lõika tomatid väikesteks tükkideks ja sega purustatud feta juustuga. Maitsesta oliiviõli, hakitud basiiliku, soola ja pipraga. Tõsta segu röstitud saia peale.

2. Kurgi ja lõherullid:

  • Koostis: värske kurk, suitsulõhe viilud, toorjuust.
  • Valmistamine: Lõika kurgist pikad, õhukesed viilud. Määri toorjuust kurgiviiludele ja aseta peale lõheviil. Keera rulli ja kinnita hambaorkiga.

3. Juustu ja viinamarjapallid:

  • Koostis: pehme juust (nt. brie või camembert), viinamarjad, hakitud pähklid või seemned.
  • Valmistamine: Ümber iga viinamarja vormi pall pehmest juustust. Veereta pallid pähklites või seemnetes. Serveeri kohe.

4. Üllatusmuna:

  • Koostis: keedetud munad, majonees või jogurt, sinep, maitseroheline, sool, pipar.
  • Valmistamine: Lõika keedetud munad pooleks ja eemalda kollased. Purusta kollased kausis ja lisa majonees või jogurt, sinep, hakitud maitseroheline, sool ja pipar. Täida muna valged seguga ja serveeri.

5. Õunaviilud maapähklivõiga ja šokolaadiga:

  • Koostis: õunad, maapähklivõi, riivitud tumeda šokolaadi.
  • Valmistamine: Lõika õun õhukesteks viiludeks, määri peale maapähklivõi ja puista peale riivitud šokolaadi.

Need retseptid tõestavad, et suupisted peolauale ei pea olema keerulised ega nõudma erilisi koostisosi. Vaid mõne lihtsa sammuga saate valmistada maitsvaid ja ahvatlevaid suupisteid, mis rõõmustavad kindlasti Teie külalisi!

mini pannkoogid

Pidulikud suupisted peolauale: elegantne valik erilisteks hetkedeks

Erilised sündmused nõuavad erilist tähelepanu detailidele, kaasa arvatud toiduvalikule. Olgu selleks siis sünnipäev, aastavahetus või pulmapidu, pidulikud suupisted peolauale lisavad sündmusele sära ja muudavad selle meeldejäävaks. Siin on mõned suupisted, mis sobivad ideaalselt just nendeks erilisteks hetkedeks:

1. Lõhe-tartar kreekeril:

  • Koostis: värske lõhe, avokaado, sidrunimahl, kreekerid, maitseroheline, sool, pipar.
  • Valmistamine: Haki lõhe peeneks ning sega hakitud avokaadoga. Maitsesta sidrunimahla, hakitud maitserohelise, soola ja pipraga. Tõsta segu kreekeritele ja kaunista näiteks tilliga.

2. Minipannkoogid kalamari ja hapukoorega:

  • Koostis: minipannkoogid, kalamari (nt. forell), hapukoor, hakitud sibul, mädarõigas.
  • Valmistamine: Aseta pannkoogi peale lusikatäis hapukoort, mõned kalamari viilud ja riputa peale hakitud sibulat. Lisa tipuks näpuotsaga mädarõigast.

3. Pärlmozzarella-tikud tomati ja basiilikuga:

  • Koostis: pärlmozzarella, kirsstomatid, värske basiilik, balsamico glasuur, oliiviõli.
  • Valmistamine: Aseta hambaorkile vaheldumisi pärlmozzarella, basiilikuleht ja kirsstomat. Tilguta peale oliiviõli ja balsamico glasuuri.

4. Mereandide kokteil lõhe ja krevettidega:

  • Koostis: suitsulõhe, krevetid, kokteilkaste, sidrun, salatilehed.
  • Valmistamine: Aseta väikesesse klaasi aluseks salatilehed. Peale selle ladu krevetid, lõigatud suitsulõhe ja tilguta peale kokteilkastet. Kaunista sidrunisektoritega.

5. Šokolaadiga kaetud maasikad:

  • Koostis: maasikad, tumeda šokolaadi, valget šokolaadi.
  • Valmistamine: Sulata tumeda šokolaadi vesivannil. Kasta maasikad šokolaadi sisse nii, et tipp jääb paljaks. Lase jahtuda. Sulata valge šokolaad ja tõmba see šokolaadi kaetud maasikate peale triipudena.

Need pidulikud suupisted peolauale lisavad iga sündmuse juurde erilise ja luksusliku touchi. Neid on lihtne valmistada, kuid need näevad välja ja maitsevad tõeliselt erakordselt, tagades, et külalised jäävad rahule ja sündmus jääb kauaks meelde.

Liitu meie uudiskirjaga

Liitu meie 400+ lugejaga uudiskirjaga

Jagame sinuga:

  • erinevaid pakkumisi
  • mis toimub Ampsu köögipoolel
  • soovitusi aktiivseteks tegevusteks Eestis